O nama

Water Loss d.o.o. je konsultantska kompanija koja pruža spektar usluga iz oblasti smanjenja neoprihodovane vode i gubitaka u svim vrstama vodovodnih sistema. Kompaniju je osnovao g. Đevad Koldžo, ekspert za upravljanje vodovodnim sistemima, sa velikim međunarodnim iskustvom iz ove oblasti.

Neposredno iskustvo pružanja konsultantskih usluga vodovodnim preduzećima u kombinaciji sa sveobuhvatnim poznavanjem primjenjivih metodologija i načina upravljanja sistemima te posjedovanje najbolje i najsofisticiranije opreme, nam omogućava ostvarenje najboljih rezultata kada u pitanju smanjenje neoprihodovane vode .

Naš cilj je da izgradimo uzajamno povjerenje i pozitivne odnose sa klijentima, kao i da im ponudimo kvalitetne konsultantske usluge iz oblasti analize i upravljanja vodovodnim sistemom.

Kada je vrijeme za akciju?

Čak i ako sistem obezbjeđuje kontinuiran snabdijevanje vodom, gubici vode ne smiju preći razinu ekonomske isplativosti. Kada se gubici dovedu na razinu ekonomske isplativosti, uspostavlja se aktivna kontrola curenja kako bi se sačuvali postignuti rezultati.

Zašto trebate odabrati nas?

  • Naši eksperti su do sada vodili projekte smanjenja gubitaka u više od 60 vodovodnih sistema u zemlji i svijetu. Kroz te projekte gubici su smanjeni za oko 210.000 m3/dan, što je obezbjedilo snabdijevanje vodom za više od 2 miliona ljudi.
  • Kompanija posjeduje najbolju i najmoderniju opremu za mjerenje i detekciju curenja.
  • Kompanija posjeduje vlastiti poligon za detekciju curenja na kojem organizira treninge i provjeru ispravnosti i funkcionalnosti opreme.
  • Kompanija posjeduje vlastite software za analizu neoprihodovane vode po IWA metodologiji. Naš software CalcuLEAKator se danas koristi u više od 160 vodovoda širom svijeta.

NAPOMENA:

Kompanija Water Loss ne izvodi detekcije na unutrašnjim instalacijama, privatnim objektima i zgradama.